Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Πρόγραμμα απασχόλησης για τα παιδιά μας 6-12 ετών, στον χώρο του Πανεπιστημίου


Προς όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας στο Ρέθυμνο


Φέτος θα λειτουργήσει πρόγραμμα απασχόλησης για τα παιδιά μας 6-12 ετών, στον χώρο του Πανεπιστημίου. Ημερομηνία έναρξης 16-06-2014 και λήξη με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

      Περιληπτικά αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει απασχόληση σε αίθουσα που έχει παραχωρηθεί για δραστηριότητες όπως ζωγραφική, θέατρο κτλ. Δραστηριότητες στο χώρο του γυμναστηρίου, στην αίθουσα υπολογιστών, και γενικά στους εξωτερικούς χώρους αίθριο κτλ όταν δεν τίθεται θέμα όχλησης στις πανεπιστημιακές εργασίες (εξετάσεις φοιτητών κτλ).

Το κόστος έχει ορισθεί σε 20€ ανά εβδομάδα ανά παιδί. Σε περίπτωση συμμετοχής 2ου παιδιού από την οικογένεια το κόστος για αυτό είναι στα 15€ και για το 3ο παιδί σε 10€.

Παρακαλούμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν ένα e-mail συμμετοχής στο marentakis@uoc.gr , συνάδελφο Νίκο Μαρεντάκη (
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ) εσωτ. τηλέφωνο 7912 που έχει αναλάβει την οικονομική διαχείριση και την πληρωμή των εκπαιδευτικών (μίας Nηπιαγωγού και μίας Δασκάλας).

Από 16-06 μέχρι 05-07 λόγω εξεταστικής περιόδου, θα πρέπει τα παιδιά να πηγαίνουν στο γυμναστήριο όπου έχει παραχωρηθεί εναλλακτικά για το διάστημα αυτό μία αίθουσα. Άρα από 16-06 έως 05-07 αφήνουμε το πρωί και παραλαμβάνουμε το μεσημέρι τα παιδάκια μας, από το γυμναστήριο.


Σημείωση:
·    Δεν υπάρχει δέσμευση για το πόσες εβδομάδες μπορεί να συμμετάσχει κάθε παιδί.
·           Η καταβολή των χρημάτων στον υπεύθυνο θα γίνεται τις πρώτες (2) ημέρες  της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου