Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

24ωρη Γενική Απεργία την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ρέθυμνο, 15-10-2012
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ  ΤΜΗΜΑ  ΑΔΕΔΥ  ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Κιλελέρ 4
Τ.Κ. 74100 Ρέθυμνο
Πληροφορίες: Δερεδάκης Νικόλαος
Τηλέφωνα : 28310 52808 - 6978200399
FAX. : 28310 29296
e-mail: deredakis@yahoo.gr
http://adedyreth.blogspot.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ
που εξοντώνουν την κοινωνία και την οικονομία


To Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου, σε συνεδρίασή του, αποφάσισε τη συμμετοχή του στην 24ωρη Γενική Απεργία την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 (ημέρα συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής της  Ευρωπαϊκής Ένωσης), που ψήφισαν από κοινού οι τριτοβάθμιες οργανώσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, και συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.
Οι δράσεις και οι αγώνες των συνδικάτων θα συνεχιστούν και θα ενταθούν με κάθε τρόπο και μέσο, εφόσον η Κυβέρνηση και η Τρόικα επιμείνουν στην κατάθεση και ψήφιση των βάρβαρων αυτών μέτρων ισοπέδωσης κάθε εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματος των εργαζομένων.
Η επιμονή και η δογματική εμμονή σε αυτή τη σκληρή Νεοφιλελεύθερη πολιτική από το Διευθυντήριο των Βρυξελλών σπέρνει φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία και διευρύνει τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης. Στοχεύει κυρίως στην υποταγή των εργαζομένων και των Λαών στους τραπεζίτες και στα ισχυρά οικονομικά κέντρα και γι΄ αυτό συναντά την καθολική αντίδραση των πολιτών.
Επιτέλους
Να ακουστεί η φωνή των πολιτών και όχι των δανειστών
Αντιστεκόμαστε - Αντιδρούμε 


σε αυτή την ΑΔΙΕΞΟΔΗ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ πολιτική που στο τέλος του δρόμου θα συναντήσει τη διάλυση της κοινωνικής Ευρώπης, βαθύτατους διχασμούς καθώς και πρωτόγνωρες και ανεξέλεγκτες συγκρούσεις.
Οι απεργίες, τα συλλαλητήρια και οι αγώνες των συνδικάτων θα συνεχιστούν για να ανατρέψουν αυτές τις Νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!


Για το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου

Ο Πρόεδρος   
Νίκος Δερεδάκης

Η Γραμματέας
Κοτζάκη Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου