Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Διοικητικών Υπαλλήλων Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο
Πανεπιστημιούπολη Γάλλου, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 Σε συνέχεια της, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένης κινητοποίησής μας την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου με συμβολική κατάληψη της Πανεπιστημιούπολης Γάλλου και πορείας στην πόλη του Ρεθύμνου, καλούμαστε να συνδιαμορφώσουμε και να συντονίσουμε τις δράσεις μας για το επόμενο διάστημα.
Πρώτο άμεσα ζητούμενο είναι η μορφή της κινητοποίησής μας την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, ημέρα πανεργατικής απεργίας που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.  Ταυτόχρονα, τίθεται επιτακτικά το ζήτημα του συντονισμού με τις άλλες συλλογικότητες του Πανεπιστημίου, ζήτημα για το οποίο υπάρχει και σχετική πρόσκληση κοινής συνάντησης από τον Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού στο Ηράκλειο. 
Αύριο Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στις 10:00 π.μ. θα συναντηθούμε για να προγραμματίσουμε τη δράση μας.  Για τη συνάντηση έχει επιλεγεί η αίθουσα της Συγκλήτου, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συναδέλφους του Ηρακλείου.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο ανεξάρτητα της εργασιακής τους σχέσης με το ΠΚ (ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ, Συμβασιούχους, Διδάσκοντες) για να οργανώσουμε τις κοινές μας δράσεις.
Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στις 10.00 π.μ.
Αίθουσα της Συγκλήτου

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου