Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Συμβολική Κατάληψη Π.Κ την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Σύντομη Ενημέρωση
Στις 26.9.11 η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου αποφάσισε τη Συμβολική Κατάληψη της Πανεπιστημιούπολης του Γάλλου από τους διοικητικούς υπαλλήλους την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011, ημέρα που συμπίπτει με την πανεργατική απεργία. 
Η κατάληψη θα πραγματοποιηθεί από νωρίς το πρωί της Τετάρτης και μέχρι τις 10:00 π.μ. περίπου, οπότε και θα ξεκινήσουμε την πορεία προς το Ρέθυμνο για να ενωθούμε με το  συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι φορείς της πόλης στις 11:00.
Μετά τη λήξη του συλλαλητηρίου θα επιστρέψουμε στην Πανεπιστημιούπολη, όπου θα παραμείνουμε μέχρι τη λήξη του ωραρίου μας.
Σημειώνεται ότι η κατάληψη έχει συμβολικό χαρακτήρα, με την έννοια ότι δεν θα παρεμποδιστούν οι εξετάσεις και η είσοδος των φοιτητών-διδασκόντων στο χώρο του Πανεπιστημίου. Στόχος μας είναι με την ενωμένη συλλογική διαμαρτυρία μας να δώσουμε το  στίγμα μας σαν εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου Κρήτης αλλά και σαν εργαζόμενοι Έλληνες πολίτες.  
Σχετικά με την οργάνωση της διαδικασίας, μια πρώτη ομάδα θα πρέπει να βρίσκεται στην πύλη στις 6:30, για να κατεβάσουμε τη μπάρα ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων στο χώρο του Πανεπιστημίου, πλην αιτιολογημένων περιπτώσεων. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι θα προσέλθουμε μέχρι τις 8:00 το πρωί.
Στηριζόμαστε στη συμμετοχή όλων και στην έγκαιρη προσέλευση μας στην πύλη.
Είναι ανάγκη να «ξεμουδιάσουμε» και να αντιτάξουμε την άποψή μας και την αγανάκτησή μας, διαδηλώνοντας από τον χώρο της δουλειάς μας απέναντι στις επιθέσεις που δεχόμαστε.  Είναι πολύ σημαντικό η στάση και η παρουσία μας να είναι ενιαίες, να γίνουμε ένα σώμα, να φωνάξουμε και να στηρίξουμε την κινητοποίησή μας.
Έχουμε ενημερώσει τον Τύπο, καθώς και την Τροχαία για να συνοδεύσει την πορεία μας μέχρι το κέντρο της πόλης.   

Την Τετάρτη το πρωί να ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ...
Χωρίς εξαιρέσεις !!!

* Καθένας/καθεμιά μπορεί να συνεργαστεί με συναδέλφους για τον τρόπο προσέλευσης στο Πανεπιστήμιο το πρωί, ώστε να μην πάρουμε όλοι αυτοκίνητα και όσοι πάρουν να εξασφαλίσουν τρόπο για να επιστρέψουν το μεσημέρι..    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου